Naast hout en steen heeft Vloerencentrum Haaften nog veel meer producten en diensten. Hieronder in het kort een omschrijving hiervan! Indien u vragen heeft, schroom dan niet contact met ons op te nemen: 0418-594175

 

De nieuwste generatie PVC vloeren zijn net als de traditionele PVC vloeren van 100% (gedeelte gerecycled) PVC. Het PVC is voorzien van een clicksysteem, door dit clicksysteem kan de vloer volledig zwevend gelegd worden, en komt er geen lijm aan te pas. Het is dikker en vangt een klein niveauverschil op en is volledig verhuisbaar.

PVC is in vergelijking met laminaat, hout, parket, uitermate geschikt voor vloerverwarming. Het rendement is zeer goed. Het traditionele PVC heeft een dry back en eventueel een voorgelijmde laag voor het zelf leggen van deze stroken of tegelformaten. De toplaag bestaat veelal uit een houtnerfmotief, maar ook tegel en hardsteen uitstralingen behoren tot de mogelijkheden. De kwaliteit bestaat uit de dikte van de toplaag. Vaak is egaliseren noodzakelijk en kan een speciale ondervloer ook op hout gelegd worden. Onze bouwkundige komt het graag bij u thuis beoordelen. Kom in onze showroom kiezen uit een kleine 400 soorten… Wij regelen het voor u van het leggen van vloerverwarming, aansluiten compleet geëgaliseerd en het leggen van de vloer.


Wie kent het niet de scholen en ziekenhuizen liggen er vol van. De kwaliteit en sterkte van dit milieuvriendelijk materiaal heeft zich al jaren bewezen, maar de nieuwe generatie is er een met een HDF drager met kurk eronder en een clicksysteem, zodat het net als laminaat gelegd kan worden. De collectie bestaat uit 21 verfrissende kleuren, leuk te variëren en te combineren met motieven in de vloer. Verkrijgbaar in panelen van 30×90 en square van 30×30.


Kamerbreed vinyl verkrijgbaar in een scala aan verschillende design. Van glad strak, houtnerfprint, tot metallic betonlook. Moet vaak vaak los gelegd worden of wordt alleen gefixeerd aangebracht. Is stijlvol, onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Mooie collectie aanwezig in onze showroom, kom voelen en ervaren…


Wij hebben een mooie collectie vloerbedekking voor u uitgezocht, van modern tot stijlvol, van kleurrijk tot kitsch. Tapijt heeft vele voordelen: van de warme uitstraling , zacht voor de oren, spaart energie, lekker voor blote voeten, het ultieme gevoel… Het assortiment bestaat uit kamerbreed 400-500 cm en tapijttegels.


Van alle soorten tapijt is een mooi karpet te maken. Afgewerkt op verschillende manieren, van katoen of kunstleder. Niets is mooier om je eigen karpet te creëren. Ook hebben wij een leuke collectie betaalbare wollen karpetten in huis!


Het leveren en aanbrengen van epoxy gebonden grindvloeren en marmerstone. Deze vloeren zijn naadloos, zeer decoratief, duurzaam, makkelijk in onderhoud en slijtvast. Door het esthetische karakter in combinatie met de hoge slijtvastheid en de oneindige mogelijkheden met de vele kleurvariaties, worden deze vloeren steeds vaker in woning toegepast. Het dichtsealen met een filler, in ruimtes als de keuken en de badkamer gaat niet ten koste van de structuur. In plaats van kwartsietgrind te gebruiken wat op kleur wordt gebracht, is er ook marmerstone, dit is vergelijkbaar met de grindvloer, maar bestaat uit echte marmerkorrels. Deze worden ingekapseld met het bindmiddel en de lijm tijdens het leggen en wordt de poreusiteit van het marmer opgeheven. Deze vloer is kleurecht en door en door natuurlijk materiaal, te leveren in verschillende korrelgrootte!


Het bekleden van trappen behoort ook tot onze specialiteit, het leggen van laminaat in dezelfde kleur als de vloer op de trap, bekleden met massief eiken delen die dan in elke gewenste kleur kan worden afgewerkt. Het stofferen met tapijt, met banen, alleen de trede, of compleet, u zegt het maar. Maar ook het traditioneel inleggen met tapis behoort tot de mogelijkheden!


Het compleet infresen, aanleggen en aansluiten op bestaande CV ketels, alsmede het aanleggen van complete nieuwe installaties. Compleet met vloerverwarmingunit en CV ketel behoort ook tot de mogelijkheden om een totaalpakket aan te brengen compleet met een nieuwe vloer. Onze bouwkundige komen het bij u thuis beoordelen, adviseren wat mogelijk is. Mocht infresen niet mogelijk zijn, kunnen wij ook de bestaande vloeren uithakken, isolatie aanbrengen, vloerverwarming leggen, cementdekvloer aanbrengen en afwerken met de door u gewenste vloer, dit alles met een aanspreekpunt, alles verzorgd van A tot Z.


Wij renoveren u complete badkamer of toilet. Van sloopwerk, tot het aanleggen/omleggen van de gehele leidingwerk, plaatsen van muurtjes, nissen, veranderen van constructies, vergroten badkamer, etc. inclusief het leveren en plaatsen van sanitair, het behoort allemaal tot onze mogelijkheden. Van te voren wordt alles bouwkundig beoordeeld, gekeken wat de mogelijkheden zijn en een of meerdere ontwerpen gemaakt in 3D.


Een grote collectie matten, schoonloopzones, kan niet ontbreken in ons enorme assortiment. Het is een must een goede schoonloopzone bij een bepaald type vloer te hebben. Dit neemt tot wel 80% van het vocht en vuil weg en is het behoud van een goede vloer.


Als van zelfsprekend hebben wij voor alle soorten vloeren een enorm assortiment aan onderhoudsproducten, graag adviseren wij u hierover. Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van machines, voor onderhoud van siergrind, houten en stenen vloeren, u kunt ook een onderhoudscontract afsluiten, zodat wij bij u 1 maal per jaar de vloer komen doen.